Producten voor speciale k granen (5)

Gierstmeel

Gierstmeel

Gierstmeel wordt veel gebruikt als voedsel voor kleine kinderen en als dieetproduct. Dit meel is ook nuttig omdat het een uitstekende bron van kalium is. Koudmalen technologie (t < 40°C) maakt het mogelijk om de meeste vitamines en mineralen te behouden. Gewicht: 500 g
Volkoren rijstmeel

Volkoren rijstmeel

De grondstof voor deze bloem is bruine rijst die een grote hoeveelheid vezels bevat. Er zijn ook veel B-vitamines in bruine rijst. Koudmalen technologie (t < 40°C) maakt het mogelijk om de meeste vitamines en mineralen te behouden. Gewicht: 500 g
Volkoren roggebloem

Volkoren roggebloem

Het meest populaire gebruik van roggebloem is het maken van brood. Het wordt ook vaak gebruikt voor het maken van taarten, pannenkoeken, muffins, cakes en andere gebakjes. Roggebloem onderscheidt zich door zijn unieke aroma en minder calorieën, daarom heeft het populariteit verworven onder mensen die een afslankdieet volgen. Roggebloem bevat de vitamines B, PP en vitamine E, een bron van jeugd en schoonheid. Een extra kenmerk van deze bloem is dat het volkoren is, dat wil zeggen dat bij het malen de schil, die een verscheidenheid aan vitamines en mineralen bevat, niet van de graankorrel wordt gescheiden. De koude maaltecnologie (t < 40°C) maakt het mogelijk om de meeste vitamines en mineralen te behouden. Gewicht: 500 g
Mengsel 'Eivervanger'

Mengsel 'Eivervanger'

De mix vervangt volledig de bindende eigenschap van eieren bij het bakken. Er zitten geen smaken, conserveermiddelen of andere schadelijke voedseladditieven in de mix. Dit product bevat geen gluten. Het product wordt op elk productiepunt getest op gluten. Garnec was de eerste in Rusland die het recht kreeg om zijn producten te labelen met het merk "Kruisende Granen". Dit merk is een veiligheidskeurmerk voor glutenvrije producten van de Vereniging van Europese Coeliakieverenigingen, erkend in de meeste ontwikkelde landen. Gewicht: 300 g
Maïszetmeel

Maïszetmeel

Maïszetmeel wordt vaak gebruikt in ketchup, mayonaise, verschillende sauzen en puddingen, evenals in taartenvullingen. Dit product kan ook helpen als je het deeg minder glutenvrij wilt maken en het wat malsheid en zachtheid wilt geven. Maïszetmeel heeft iets meer calorieën dan aardappelzetmeel. Dit product bevat geen gluten. Het product wordt op elk productiepunt getest op gluten. Garnec was de eerste in Rusland die het recht kreeg om zijn producten te labelen met het merk "Kruisende Granen". Dit merk is een veiligheidskeurmerk voor glutenvrije producten van de Vereniging van Europese Coeliakieverenigingen, erkend in de meeste ontwikkelde landen. Gewicht: 400 g